Wie zijn we?

Ons jong kantoor opende in april 2011. Wij kunnen echter bogen op een jarenlange werkervaring en een zekere bedrevenheid in het onderhandelen.

Momenteel bestaat het uit twee personen…

 

Jean-Luc HENRY is een beëdigd landmeter/vastgoedexpert (GEO/04/0681) en heeft toegang tot het beroep van vastgoedmakelaar (IPI102.370). Sinds 1980 is hij een gekend figuur in de streek. Meer dan 15 jaar lang was hij schepen van burgerlijke stand en bevolking van Marche-en-Famenne. Daarna was hij een tiental jaren actief als provinciaal gedeputeerde van financiën, toerisme en erfgoed van de Provincie Luxemburg. Hij is dus een ervaren onderhandelaar en een uitstekend contactpersoon.

 

Joseline PECHEUR is afkomstig uit Saint-Hubert, de Europese hoofdstad van de jacht en de natuur. Tot in 2002 woonde en werkte ze jarenlang in La Roche-en-Ardenne. Als gegradueerde in het toerisme wijdde ze heel haar beroepscarrière aan de provinciale toeristische federatie van Belgisch Luxemburg waar ze verantwoordelijk was voor de editie- en promotiedienst.

Het zal ALTIJD één van deze twee personen zijn waar u contact mee zal hebben tijdens een toekomstige samenwerking.

 
 
 

Waarom de naam AMIMMO ?

De naam begint met “ami” (vriend), omdat wij oprechtheid en vriendschap belangrijk vinden in onze contacten en ook omdat de mond-tot-mondreclame onder vrienden de beste reclame is.

A “mi-mot” omdat wij in ons werk de voorkeur geven aan kwaliteit op lange termijn, efficiëntie en discretie.

Ons immokantoor is geopend van maandag tot zaterdag, van 8u.30 tot 12u.30, dus in de voormiddag (avant-midi, ante meridiem, a.m.),  de namiddag is voorbehouden aan bezoeken, opmetingen en expertises.   
 A-M Immo is dus een gemakkelijk onthoudbaar geheugensteuntje.

(Wedden dat we vinden wat u zoekt ?)

 

 

: